Recon - recycling & construction

ulja, filteri, gume, podvozi, gumene gusenice, vage, lanci za gume, rezervni delovi

Prista ulja

17 years history today...
means more then 100 before...

Prista ulja

Prista Oil Group je po strukturi holding kompanija. Njena osnovna delatnost je proizvodnja i distribucija maziva razvijenih od strane Prista Oil Holding EAD kao i od strane sopstvenih stranih filijala.

Ovaj holding obuhvata i holandsku kompaniju Star Oil koja je jedna od najvećih trgovaca baznih ulja u regionu Mediterana. Tokom proteklih 14 godina kompanija je razvila poslovne odnose sa partnerima u više od 20 zemalja regiona, takođe i povećala svoj tržišni udeo u pojedinim zemljama u rasponu između 5% i 55%, što kompaniju čini jednom od najvećih proizvođača maziva u istočnoj Evropi.

Pogoni za proizvodnju Prista Oil-a su postavljeni i razvijeni u skladu sa najsavremenijom i najinovativnijom tehnologijom kao rezultatom sopstvenih istraživačkih i razvojnih aktivnosti, takođe i zbog saradnje sa vodećim svetskim kompanijama specijalizovanih za hemijsku i industriju maziva, kao što kao Chevron Global lubricants, Ashland, Ergon Europe MEA, GreenChem itd. Prista Oil ima svoja postrojenja u Bugarskoj i Turskoj gde se nalazi proizvodnja motornih, transmisionih i industrijskih ulja, maziva, auto tečnosti i proizvoda za negu automobila.

Proizvodni program je proširen i razvijen u skladu sa potrebama tržišta i u skladu sa najnovijim zahtevima OEM, ACEA i API. Proizvodi zadovoljavaju, pa čak i prevazilaze sve važeće bezbedonosne i ekološke standarde i njihov kvalitet je prepoznat od strane kupaca. Prista Oil proizvodi su odobreni od strane više od 20 vodećih svetskih proizvođača automobilskih i industrijskih mašina, kao što je MB, Volvo, Opel, BMW, VW, Renault-Nissan, MAN, Cummins, ZF, Voith.

Proizvodni program obuhvata
• motorna ulja
• transmisiona ulja
• traktorska ulja
• industrijska ulja
• masti
• antikorozivna ulja
• sredstva za obradu ulja