Recon - recycling & construction

ulja, filteri, gume, podvozi, gumene gusenice, vage, lanci za gume, rezervni delovi

O nama

RECON - POWER SUPPORT

RECON DOO danas predstavlja kompaniju od poverenja na tržištu delova za građevinsku i rudarsku mehanizaciju. Ambicijom, stručnošću i velikim iskustvom rukovodećeg kadra uspela je da za kratko vreme zauzme visoku poziciju na našem tržištu.

Sedište kompanije je u Nišu, a preko našeg predstavništva i magacina u Beogradu, našim asortimanom pokrivamo celo tržište Srbije.

Kompanija RECON svoje poslovanje bazira na zastupništvu svetski poznatih i renomiranih proizvođača opreme, filtera i ulja. Za svaki brend posedujemo zvanična ovlašćenja, garancije, sertifikate i ateste. Imamo direktnu saradnju sa inostranim nezavisnim proizvođačima i kooperantima svih svetskih proizvođača mašina, uz apsolutnu kompatibilnost sa originalnim delovima.

Naša kompanija je direktni zastupnik za proizvode:

• BALDWIN filteri
• FUCHS ulja
• PRISTA ulja
• ITM podvoz za građevinske mašine
• PFREUNDT vage
• ERLAU lanci za gume

Naš asortiman podrazumeva i svu ostalu potrebnu opremu i delove za održavanje vaših mašina.

Poslovna filozofija kompanije RECON ogleda se kroz konstantno profesionalno usavršavanje i redovno prisustvo na svim značajnim svetskim izložbenim manifestacijama. Direktnim kontaktima sa inostranim partnerima nastojimo da obezbedimo niže cene, najbolje uslove garancija i što kraće rokove isporuka. Poslovanje kompanije RECON usklađeno je sa standardom sistema kvaliteta ISO 9001, kao i sa standardima očuvanja i zaštite životne sredine ISO 14001 i zaštite zdravlja i bezbednosti na radu OHSAS 18001.


POLITIKA ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE