NAŠA ponuda
BALDWIN filteri

BALDWIN FILTERS, brend koji pripada ”Parker Engine Mobile Aftermarket Division” (EMAM), je kompanija koja predstavlja program za filtraciju visokog kvaliteta. Još od 1936. osnivač kompanije J.A. Baldwin bio je pionir u poboljšanju filtracije.

DETALJNIJE

RACOR Parker filteri

RACOR je još jedan poznati brend proizvoda za filtraciju koji pripada već pomenutoj grupaciji ”Parker Haniffin”, jednoj od najvećih distributivnih mreža na svetu. Kompanija se nalazi na Fortune listi globalnih lidera u ovoj oblasti.

DETALJNIJE

FUSCH ulja i maziva

Najveći nezavisni proizvođač ulja i maziva na svetu FUCHS je globalna grupa iz Nemačke koja razvija, proizvodi i prodaje ulja i povezane specijalizovane proizvode već više od 85 godina – za gotovo sva područja primene i sve industrijske grane.

DETALJNIJE

PRISTA ulja i maziva

Prista Oil Holding je jedna od vodećih bugarskih kompanija, koja posluje u više od 45 zemalja u Centralnoj i Istočnoj Evropi, na Bliskom istoku, u Centralnoj Aziji i Severnoj Africi. Proizvodni kapaciteti kompanije Prista Oil su izgrađeni i razvijeni u skladu sa najmodernijim i najinovativnijim tehnologijama.

DETALJNIJE

SOOSAN heavy industries

SOOSAN HEAVY INDUSTRIES je kompanija osnovana 1984. Prvi su u Južnoj Koreji razvili sopstveni hidraulični čekić, što je bilo jako značajno za oblast građevinarstva i građevinskih mašina, koja je do tada zavisila od opreme iz inostranstva.

DETALJNIJE

PFREUNDT vage

Nemačka kompanija PFREUNDT GmbH razvija, unapređuje i proizvodi mobilne dinamičke vage opremljene najsavremenijim programima i sistemima za prenos podataka. Jednostavnost i praktičnost upotrebe nudi široku primenu i maksimalnu pouzdanost u svim granama industrije.

DETALJNIJE

FDC
fdc-ponuda

FDC kompanija je vodeći dobavljač rezervnih delova vrhunskog kvaliteta, a u ponudi se posebno izdvajaju reduktori pogona, hidromotori, reduktori okretaja kupole i hidraulične pumpe.

DETALJNIJE

RUD ERLAU lanci

Rud-Erlau nudi inovativne sisteme lanaca za sigurnu i bezbednu vožnju po snegu, zaleđenim putevima, ali i u najtežim uslovima u vandrumskom saobraćaju (kamenolomi, površinski i jamski rudnici i slično).

DETALJNIJE

HYDROG ZBM

HYDROG ZBM je poljski proizvođač mašina sa sedištem u Lođu. Kompanija je osnovana 1989. godine i najveći je proizvođač mašina za izgradnju puteva, kao i komunalnih, aerodromskih i železničkih mašina u Poljskoj i jedna od najvećih kompanija tog tipa u Evropi.

DETALJNIJE

REZERVNI DELOVI
za građevinske mašine
PODVOZ
za građevinske mašine
ZUBI i
navlake