HYDROG ZBM

HYDROG ZBM je poljski proizvođač mašina sa sedištem u Lođu. Kompanija je osnovana 1989. godine i najveći je proizvođač mašina za izgradnju puteva, kao i komunalnih, aerodromskih i železničkih mašina u Poljskoj i jedna od najvećih kompanija tog tipa u Evropi.

Prioritet brenda HYDROG je visok kvalitet po pristupačnim cenama. Kao rezultat toga, HYDROG je najpoznatiji brend i najčešći izbor investitora i izvođača radova i njihov logo se može videti na mnogim putevima u izgradnji. Njihovi proizvodi se isporučuju najvećim građevinskim kompanijama iz Poljske i Evrope, uključujući Nemačku, Austriju, Švedsku, Španiju i Portugaliju, kao i hiljadama manjih kompanija širom sveta.

Na svim tržištima gde distribuiraju svoje proizvode, HYDROG pruža i profesionalne tehničke savete, kao i efikasnu korisničku podršku, bilo direktno iz fabrike, bilo kroz mrežu distributera, koja je u konstantnom rastu.

SR KOMPAKT

Prskalice HYDROG SR KOMPAKT su namenjene nanošenju vruće bitumenske emulzije po površini. Opremljene su modernim motorom, sistemom zagrevanja sa automatskom regulacijom tempetature i pneumatskim sistemom sa automatskim kompresorom.

Većina prskalica iz naše ponude opremljena je automatskim sistemom za doziranje emulzije, čiji rad, između ostalog, zavisi i od promene brzine kretanja vozila. Prskalica, takođe, ima i modernu kontrolnu tablu, kontrolni računar koji čuva parametre prskanja i štampač izveštaja za individualne postupke prskanja.

DG 3000

Osnovna primena mašine za proširenje puteva Hydrog DG 3000 je efikasno nanošenje svih konstrukcijskih slojeva proširenja na putevima, kako pomoću hladnih materijala, tako i pomoću vrućeg asfalta. Ova mašina je pričvršćena za vozilo (utovarivač, rovokopač, traktor, itd.)

PA 5000

HYDROG PA 5000 mašina za sanaciju rupa je namenjena popravkama asfaltnih površina. Pomoću nje se popunjavaju udarne rupe mineralnom smesom koja je pomešana sa bitumenskom emulzijom.

Smesa se stvara pomoću vazduha pod jakim pritiskom koji struji kroz fleksibilno crevo do mlaznice mašine i izbacuje se pod pritiskom.

ZSK-500

Mašina za pukotine namenjena je za:

  • popunjavanje širokih praznina
  • popunjavanje ivica na putevima
  • saniranje pukotina na očvrslim površinama puteva
  • popravljanje ivica bočnih površina puteva